Blikkenslager

Hos Brodin får du alltid tryggheten i en blikkenslagermester når du bestiller blikkenslager i Oslo.

Brodin AS Blikkenslagermestere har forbedret norske tak siden 1938.

Hva gjør en blikkenslager?

Selv om blikkenslager har hatt mange betydninger gjennom tidene, er det i dag betegnelsen på å forme tynne plater av metall, og gi de en funksjon. En blikkenslager lager spesialtilpassede løsninger i metall, enten det er til beslag, dørkarmer, vindu eller pipe.
De fleste blikkenslagere jobber også med taksten og nyere materialer, samt leverer tilleggstjenester som installasjon av takrennesystemer, takrens, fjerning av istapper m.m. Som blikkenslager i Oslo må du være god på å samarbeide med dine kollegaer. Vi arbeider med tunge og krevende materialer og må derfor hjelpe hverandre under oppdragene.
Alt i alt jobber en blikkenslager for å tette hus og bygninger. En blikkenslager lager det vi kaller for et klimaskall som skal beskytte bygningen mot vær og vind. Dette skallet er ofte laget av flere elementer som tak og fasade men også pipehatter, beslag og takrenner.
Vi leverer enten enkelte av disse elementene dersom du ønsker å fornye deler av taket eller fasaden din, eller en helhetlig løsning som for nybygg og liknende. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er usikker på hva så må byttes.

Blikkenslager i Oslo – kreativitet, tradisjon og nyskapning

En blikkenslager må være kreativ, og kombinere både gamle og moderne teknikker, materialer og verktøy. For oss som jobber som blikkenslager i Oslo, er vi nødt til å være fleksible på hvilke materialer vi jobber med, ettersom byen er en kombinasjon av nyere moderne bygg og eldre klassiske boliger.

Jobben som blikkenslager i Oslo handler ikke bare om å være ute i felt, men du må også regne med mange timer på verksted. Her bearbeides materialet og vi lager flotte produkter klare til montering hos kunden. Dette kan være alt fra pipehatter, takrenner, snøfangere, pipebeslag eller nedløpsrør.

Hos Brodin får du alltid tryggheten i en blikkenslagermester når du bestiller blikkenslager i Oslo.

Brodin AS Blikkenslagermestere i Oslo leverer ekte håndverk til avtalt tid, med en konkurransedyktig pris til privatpersoner og bedrifter over hele østlandet. Siden starten i 1938 har vi i Brodin Blikkenslagermester levert alt av hva tak og fasade trenger for å takle det harde norske klimaet.

En blikkenslager for ethvert behov

Enten det er takrenner, pipebeslag, rensing av tak eller fjerning av snø/is, kan våre profesjonelle blikkenslagere utføre jobben. Vi som din blikkenslager i Oslo monterer selvfølgelig også snøfangere, takstiger, alt du måtte trenge av beslag og rehabilitering av piper.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kommer vi gjerne på befaring og utarbeider tilstandsrapporter / tilbud ved behov.

Hvorfor velge oss?

Brodin AS Blikkenslagermestere i Oslo leverer håndverk til avtalt tid, med en konkurransedyktig pris til private og bedrifter over hele østlandet. Siden starten i 1938 har vi i Brodin AS Blikkenslagermestere levert alt av hva tak og fasade trenger for å takle det harde norske klima. Enten det er takrenner, pipebeslag, rensing av tak eller fjerning av snø/is, kan våre profesjonelle blikkenslagere utføre jobben. Vi monterer selvfølgelig også snøfangere, takstiger, alt du måtte trenge av beslag og rehabilitering av piper. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kommer vi gjerne på befaring og utarbeider tilstandsrapporter / tilbud ved behov.
Flere tjenester