Om Brodin AS Blikkenslagermestere

Brodin AS Blikkenslagermestere i Oslo leverer ekte håndverk til avtalt tid, med en konkurransedyktig pris til privatpersoner og bedrifter over hele østlandet. Siden starten i 1938 har vi i Brodin Blikkenslagermester levert alt av hva tak og fasade trenger for å takle det harde norske klimaet. Enten det er takrenner, pipebeslag, rensing av tak eller fjerning av snø/is, kan våre profesjonelle blikkenslagere utføre jobben. Vi monterer selvfølgelig også snøfangere, takstiger, alt du måtte trenge av beslag og rehabilitering av piper. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kommer vi gjerne på befaring og utarbeider tilstandsrapporter/tilbud ved behov.

Brodin AS Blikkenslagermestere har forbedret norske tak siden 1938.

Blikkenslager med mange tjenester

Vi leverer selvfølgelig det meste av blikkenslagertjenester

Blikkenslager med eget verksted i Oslo

Dette gir oss stor fleksibilitet til å imøtekomme kundens ønsker.

Fornøyde kunder i over 80 år

Vi har vært med på de fleste størrere prosjekter opp gjennom Oslo og omegns historie

Hva gjør en blikkenslager?

Selv om blikkenslager har hatt mange betydninger opp gjennom tidene, er det i dag betegnelsen på å forme tynne plater av metall. En blikkenslager lager spesialtilpassede løsninger i metall, enten det er til beslag, dørkarmer, vindu eller pipe. De fleste blikkenslagere jobber også med taksten og nyere materialer, samt leverer tilleggstjenester som installasjon av takrennesystemer, takrens, fjerning av istapper m.m. Les mer om Blikkenslageryrket på Frifagbevegelse.

Hos Brodin får du alltid tryggheten i en blikkenslagermester når du bestiller blikkenslager i Oslo.

Blikkenslagermester med mange tjenester

Vi i Brodin Blikkenslagermester leverer selvfølgelig det meste av blikkenslagertjenester som takhatter, tak utskiftinger, lekkasjesøk og vedlikehold. Vi kan også hjelpe deg med alt til ditt takrennesystem, fra rens og vask til komplett utbytting. Vi leverer ventilasjonssystemer, tilstandsrapporter, varmekabler, pipeløp og rens, og ikke minst snøfangere og fjerning av snø og is fra tak og fasade. Ta kontakt for en uforpliktende prat med en dyktig og erfaren blikkenslagermester.

Blikkenslager med eget verksted i Oslo

Brodin blikkenslagermester har i alle år disponert et eget verksted i Oslo. Dette gir oss stor fleksibilitet til å imøtekomme kundens ønsker. Vi lager spesialtilpassede kjøkkenplater og kan skilte med en lang rekke spesialproduserte løsninger for kompliserte oppgaver. Vi har blant annet over 50 års erfaring i egenproduserte beslag og takhatter.

Blikkenslager med fornøyde kunder i over 80 år

Firmaet Brodin A/S har sin opprinnelse som familiebedrift fra 1938, da Odd M. Brodin startet sin blikkenslagerbedrift. Han løste sitt svennebrev i 1942 etter teori fra statens håndverk og kunstindustriskole. Han etablerte seg i Akersveien 26 i Oslo sentrum. Gjennom 2. verdenskrig fungerte hans firma som avdeling i Fagbygg. I 1953 overtok han leien i Akersveien og en ny æra tok til. Firmaet deltok sterkt i oppbyggingen av Norge etter krigen, med store og mange oppdrag for de store entreprenørene som bygget Oslo’s drabantbyer. Så som Lambertseter, Grorud, Flaen, Manglerud, Etterstad, Ryen osv.

Referanser gjennom Oslos historie

Brodin Blikkenslagermester har vært med på det meste av større prosjekter opp gjennom Oslo og omegns historie. VI har jobbet på bygninger, som Henie Onstad kunstsenter, ombyggingene av Hotel Bristol, Storebrands bygg på Økern og en mengde andre større og mindre prosjekter. Brodin Blikkenslagermester har i tillegg jobbet godt i samarbeid med de største ventilasjonsentreprenørene i landet. Vi har også faste kunder som Freia, Tandberg Eiendom, Spar Eiendom, Avantor, Norsk Jernbanedrift i tillegg til mange privatkunder rundt omkring i Oslo og Akershus. Enten du skal renovere et helt industribygg, rense pipa eller fjerne istapper fra taket, tar vi i Brodin Blikkenslagermester oppdraget på alvor.

Blikkenslager i Oslo sentrum, men jobber over hele østlandet

I år 2000 flyttet Brodin AS Blikkenslagermestere fra Akersveien inn i lokalene i Oslo øst, nærmere bestemt Københavngata 2. Det er fra denne velkjente håndverkergården på Grünerløkka, vi tar på oss oppdrag fra, i hele regionen. Det er også der administrasjon og verkstedet ligger.