Taktekking for alle typer hjem

Har du eller ditt tak behov for oppgraderinger? Hvert år opplever flere nordmenn lekkasjer og vannskader som følge av hull eller feil i takbelegg. Det er heldigvis mulig å forhindre at slike skader oppstår, og det er heller ikke mer komplisert enn å bestille taktekking før garantien går ut.

Hva er taktekking?

Taktekking går ut på å skifte belegget du har på taket ditt med et nytt. Ved å erstatte gammelt belegg eller gammel stein, kan du hindre at fukt oppstår på loft eller i andre rom i huset. De aller fleste jobber en taktekker gjør på ditt hjem, kommer med en garantiperiode.

Denne varierer mellom 20-30 år, og litt avhengig av hvor mye belastning og slitasje det har vært gjennom denne perioden, bør materialet vare også utover denne garantitiden.

Brodin AS Blikkenslagermestere har forbedret norske tak siden 1938.

Dette er derimot ikke arbeid vi anbefaler at du gjør på egenhånd. Vi taktekkere har lang erfaring og både kurs og egen opplæring i arbeidet vi gjennomfører. Sikkerheten er også et viktig punkt og sikring underveis i arbeidet, både av materialer og av oss som arbeider på prosjektet er av høyeste prioritet.

Taktekking for alle behov

Vi i Brodin Blikkenslager gjennomfører det aller meste av takarbeider og fasadeutbedringer. Ikke bare gjennomfører vi mindre enkeltoppdrag, men også store og komplette takomlegginger.

Vi kan selvsagt også rådgi deg når det kommer til valg av takbelegg. Ulike materialer har ulik varighet og vil dermed også gi deg ulik garantitid. Hvor din eiendom ligger vil også spille inn på valg av materiale. Et hus i skjærgården vil naturlig nok ha et annerledes behov enn en hytte beliggende i tett skog.

Klimaskallet vi lager skal beskytte ditt hus eller kontorlokale i mange år fremover. Derfor er det viktig at jobben gjøres rett med en gang. Da nytter ikke halvferdige løsninger som ikke holder i lengden. Vi tilpasser løsningene spesifikt til dine behov, og sikrer dermed at de holder i lang tid.

Markedsledende utstyr og materialer til taktekking

Vi samarbeider med dyktige og velkjente leverandører som sikrer at vi kan tilby deg taktekking av høyeste kvalitet. Hos oss får du produkter med lang levetid, og arbeid gjennomført med verktøy i toppsjiktet av det som finnes på markedet.

Ta kontakt med oss allerede i dag, for å bestille din taktekker. Dette er et av de enkleste grepene du kan ta for å ligge foran fuktskaden, og hindre behovet for store utbedringer og reparasjoner.

Hvorfor velge oss?

Brodin AS Blikkenslagermestere i Oslo leverer håndverk til avtalt tid, med en konkurransedyktig pris til private og bedrifter over hele østlandet. Siden starten i 1938 har vi i Brodin AS Blikkenslagermestere levert alt av hva tak og fasade trenger for å takle det harde norske klima. Enten det er takrenner, pipebeslag, rensing av tak eller fjerning av snø/is, kan våre profesjonelle blikkenslagere utføre jobben. Vi monterer selvfølgelig også snøfangere, takstiger, alt du måtte trenge av beslag og rehabilitering av piper. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kommer vi gjerne på befaring og utarbeider tilstandsrapporter/tilbud ved behov.
Flere tjenester